شبکه آموزش بررسی می کند؛
چگونگی نگهداری غذاهای نذری در «دکترسلام»

چگونگی نگهداری غذاهای نذری در «دکترسلام»به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛برنامه «دکتر سلام» همزمان با ماه محرم یکشنبه 25 شهریورماه در رابطه با توزیع غذاهای نذری در هیات ها و چگونگی نگهداری از آنها را بررسی می کند.

در این برنامه دکتر عمادی فوق تخصص بیماری های عفونی حضورخواهد داشت و در خصوص بیماری های عفونی و چگونگی ابتلاء به آن و بیمارهای ناشی از خوردن گوشت یا مصرف زیاد از آن و بیماریهای منتقل شده از راه گوشت و همچنین استفاده از ظروف یکبار مصرف و معایب آن از جمله اثرات مخرب آن بر محیط زیست گفتگو می کند.

برنامه «دکترسلام» به تهیه کنندگی المان مرقوب نیا هر روز ساعت 13:30 از شبکه آموزش سیما پخش می شود.

انتهای پیام/

غذای نذری را چگونه نگهداری کنیم؟