برگزاری ۱۳دوره امدادی در جمعیت هلال احمر درمیان

مرادی، سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان درمیان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ گفت: در تابستان امسال در قالب کلاس‌های اوقات فراغت نه دوره امداد و کمک‌های اولیه و دو دوره عمومی امداد و دو دوره عمومی نجات ویژه خواهران و برادران درسطح شهرستان درمیان برگزار شد.


وی افزود: این دوره‌ها با هدف تحقق هر خانواده یک امدادگر برگزار شده و سبب افزایش توانمندی افراد جامعه در برخورد با حوادث است.

مرادی گفت: ۲۰۰ نفر اعضای هلال احمر از مناطق طاغان، درمیان، دادران، نوغاب، بورنگ و شهر اسدیه در این دوره‌ها شرکت داشتند.

وی افزود: باتوجه به ماهیت داوطلبی جمعیت هلال احمر هر چه برای جذب جوانان به بدنه جمعیت تلاش شود توان پاسخگویی در زمان حوادث افزایش می‌یابد.


مرادی خاطر نشان کرد: اولین کسانی که با یک مصدوم مواجه می‌شوند خود مردم هستند و تاحد امکان باید آموزش‌های هلال احمر در متن جامعه پررنگ شود.
انتهای پیام/ب


۱۳دوره امدادی در جمعیت هلال احمر درمیان برگزار شد