اختصاص۴۰ میلیارد ریال برای بازسازی ورزشگاه شهرستان ملکان

اختصاص۴۰ میلیارد ریال برای بازسازی ورزشگاه شهرستان ملکانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ سلطانی رئیس اداره ورزش و جوانان ملکان در گفتگو با خبرنگاران گفت: اعتباراختصاص یافته از سوی وزارت ورزش و جوانان به منظور مرمت و بازسازی استادیوم فوتبال ملکان اختصاص یافته است.

وی افزود: مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به حساب اداره ورزش و جوانان ملکان واریز و مابقی نیز طی سال ۹۸ واریز خواهد شد.

وی افزود:با این مبلغ اعتبار چمن مصنوعی، پیست دومیدانی، سکو‌های تماشاگران و رخت کن در این استادیوم ایجاد خواهد شد.

سلطانی با بیان اینکه مناقصه مرمت استادیوم فوتبال ملکان انجام و پیمانکار آن نیز مشخص شده، اظهار کرد: عملیات اجرایی این طرح به زودی آغاز و تا پایان سال جاری افتتاح خواهد شد.

وی به قدمت تنها استادیوم فوتبال ملکان اشاره کرد و گفت: زمین این مجموعه قبل از انقلاب توسط فرد خیری اهدا و از ۴۰ پیش نیز فعالیت دارد.

به گفته رئیس اداره ورزش و جوانان ملکان در حال حاضر در این شهرستان ۳۰ هیات و رشته ورزشی فعال وجود دارد و همچنین ۲۵ تیم فوتبال در شهرستان ملکان فعالیت دارد که ۱۲ تیم از آن مختص جوانان است.

وی افزود: همچنین تیم فوتبال باریش ملکان در لیگ استانی حضور دارد. 

 

انتهای پیام/ش

بازسازی ورزشگاه شهرستان ملکان