آغاز طرح 21 روزه امداد و نجات اربعین از 21 مهر ماه در کرمانشاه همزمان با سایر استان های کشور

امیریان رئیس هلال احمر استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،گفت: ارائه خدمات امداد و نجات به زائران در اربعین به مدت 21 روز از ۲۱ مهر ماه تا ۱۱ آبان (3 تا 23 ماه صفر) در کشور آغاز خواهد شد و نیروهای امدادی 2 روز قبل از اجرای طرح، در پایگاه‌ها مستقر خواهند شد.

وی گفت :  استانهای خوزستان، ایلام و کرمانشاه به عنوان استان عامل و همدان، کردستان، لرستان، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، زنجان، بوشهر و فارس را به عنوان استان‌های معین هستند.

امیریان افزود: سازمان امداد و نجات مسئول اصلی برگزاری طرح در داخل کشور خواهد بود، همچنین 4 قرارگاه مرزی برای ارائه خدمات به زائران مستقر و پیش‌بینی شده تا در هر قرارگاه ۴۵ نیروی عملیاتی فعال باشند.

وی افزود : یک فروند بالگرد، یک دستگاه خودروی ارتباطات، ۵ دستگاه خودرو آمبولانس، 5 دستگاه موتورسیکلت عملیاتی هم در هر پایگاه فعال خواهد بود.

وی با اعلام اینکه ۴۷۷ پایگاه امداد و نجات بین شهری در مدت زمان اجرای طرح به صورت پلکانی فعال خواهد بود.

وی افزود: ۸۷ پایگاه امداد و نجات ثابت، موقت و سیار در استان‌های ایلام، کرمانشاه و خوزستان فعال و ۸۰ پایگاه امداد و نجات بین‌شهری استان‌های معین در محورهای مواصلاتی به ایلام، خوزستان و کرمانشاه نیز در آماده باش هستند.

 

 

انتهای پیام/د

کرمانشاه استان عامل در خدمات رسانی به زائرین اربعین