مراجعه بیش از ۵۰۰ نفر برای اهدای خون در بجنورد

مراجعه بیش از ۵۵۷ نفر برای اهدای خون در بجنوردبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، روشن روان مدیرکل انتقال خون خراسان شمالی گفت : در تاسوعا و عاشورای امسال بیش از ۵۵۷ نفر به مرکز ثابت خونگیری بجنورد مراجعه نمودند که تعداد ۲۲۳ نفر با گروه های خونی خاص منفی و مثبت در طرح نذر خون شرکت نمودند و نوبت دهی شدند و تعداد ۳۳۴ نفر برای اهدای خون اعلام امادگی کردند و از این تعداد ۲۰۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی افزود: این آمار با مدت مشابه سال گذشته ۵ ممیز ۷ دهم درصد رشد در میزان مراجعه ، ۲۰ ممیز۵ دهم درصد رشد در میزان اهدا ، ۷۰ در صد رشد در میزان اهدای مستمر و ۴۴ درصد رشد در نوبت دهی را نشان می دهد.

روشن روان گفت : از مردم مسئولیت پذیر و با ایمان استان که همواره یاریگر انتقال خون و بیماران می باشند قدردانی و تشکر می کنم.

انتهای پیام/ب

مراجعه به مراکز خونگیری تاسوعا و عاشورا در بجنورد