امام جمعه موقت یاسوج:
اداره کشور نیازمند تفکر بسیجی
به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛امام جمعه موقت یاسوج در خطبه های نماز جمعه این شهر با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس روحیه اسراف و تجمل گرایی وجود نداشت گفت: اداره کشور امروز نیازمند تفکر بسیجی است و اسراف و تجمل گرایی در این تفکر جایی ندارد.
حجت الاسلام سید امان الله حسینی صدر با تسلیت ایام محرم افزود: این روزها و شبها فریاد یا حسین بر فضای ایران طنین انداز شده است و ایرانیان در سوگ اباعبدالله الحسین (ع) عزاداری می کنند .
وی با بیان اینکه روزهای دفاع مقدس نیز برگی از عاشورا است گفت: در دوران دفاع مقدس مردم غیور ایران در برابر دشمن متجاوز و کاملا مسلح ایستادند و نشان دادند که حق همیشه پیروز است .
امام جمعه موقت یاسوج با بیان اینکه از 31 شهریور تا 6 مهر ماه هفته دفاع مقدس است افزود: خودباوری، خوداتکایی، نهراسیدن از دشمنان، مقابله در برابر ابرقدرت های بزرگ، مقاومت، پیشرفت های اقتصادی و نظامی از مهمترین دستاوردهای دفاع مقدس است.
حسینی صدر با بیان اینکه مردم ایران در دوران دفاع مقدس نوع دوستی را در بالاترین سطح به نمایش گذاشتند گفت: مردم ایران در این روزها با کمک های همه جانبه خود رزمندگان را در جبهه ها تنها نگذاشته و از آنها حمایت کردند.
وی مقابله و پیروزی با گروه های تروریستی مانند داعش را از دیگر دستاوردهای دفاع مقدس دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس ایران در برابر حوادث و بحران ها ایستادگی کرد و اکنون با تجربه ای وافر به مقابله با دشمنان می پردازد .
وی تفکر بسیجی را نسخه شفابخش کشور در هر زمینه‌ای بخصوص در زمینه اقتصادی دانست و گفت: برای مقابله با جنگ تمام عیار دشمن در این حوزه نیاز به تفکر بسیجی داریم.
انتهای پیام/غ

تفکر بسیجی را نسخه شفابخش کشور