وزیر اطلاعات در مراسم تشییع شهدای حادثه تروریستی اهواز:
فرزندان ملت ایران در برابر این جنایت سکوت نخواهند کرد/بخش عمده‌ای از تروریست ها دستگیر شده‌اند

فرزندان ملت ایران در برابر این جنایت سکوت نخواهند کرد/بخش عمده‌ای از تروریستها دستگیر شده‌اندبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ حجت الاسلام علوی وزیر اطلاعات در مراسم تشییع شهدای حادثه تروریستی اهواز گفت:دشمن بداند این حادثه نه اثری بر وحدت مردم خوزستان و نه اثری بر اراده آن‌ها می‌گذارد فرزندان ملت ایران در برابر این جنایت سکوت نخواهند کرد.

وی افزود: عقبه تروریست‌ها تا آخرین نفر به وسیله سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نیرو‌های نظامی و امنیتی شناسایی می‌شوند و به کیفر اعمالشان خواهند رسید.

وی تصریح کرد: بخش عمده‌ای از تروریست ها  شناسایی و عده‌ای از آنها دستگیر شدند و تا آخرین نفر به کیفر خواهند رساند و به دنیا این پیام خواهد رسید که جمهوری اسلامی جای این جنایت‌ها نیست و مجرمین تقاص پس خواهند داد.

انتهای پیام/ی

 

وزیر اطلاعات در مراسم تشییع شهدای اهواز