استاندار سیستان و بلوچستان:
سند جامع مبارزه با مواد مخدر در سیستان و بلوچستان تدوین شود

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سید دانیال محبی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: باید سند راهبردی مبارزه با مواد مخدر در استان سیستان و بلوچستان تدوین شود و کلیه دستگاه‌های مربوطه متناسب با وظایف شان در تنظیم این سند مشارکت کنند.

وی ادامه داد: برای تهیه این سند باید از تخصص اساتید دانشگاه، کارشناسان حوزه مواد مخدر و تجربه اعضای ستاد مبارزه با مواد مخدر استفاده کرد تا با در نظر گرفتن تمام بخش‌ها سندی جامع و عملیاتی تدوین و تهیه شود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: پدیده مواد مخدر در همه جوامع کم و بیش وجود دارد، اما آنچه که مهم است کنترل این پدیده و اثرات سو آن در جامعه است.
وی با تاکید بر تامین تجهیزات و امکانات لازم برای رفع خلا‌های مرزی در مقابله با مواد مخدر تصریح کرد: همچنین مکاتبات گذشته دستگاه‌های اجرایی استان با مرکز هم باید پیگیری شود و مصوبات مطرح شده اجرایی شود.

 

انتهای پیام/پ