واکنش آمریکا به رای دیوان لاهه: پرونده ایران «فاقد وجاهت» است

واکنش آمریکا به رای دیوان لاهه: پرونده ایران «فاقد وجاهت» استبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ساعاتی پس از اعلام رای دیوان بین‌المللی دادگستری در ارتباط با تحریم‌های آمریکا علیه ایران، واشنگتن بار دیگر این نهاد را فاقد صلاحیت رسیدگی به این پرونده خواند.

«پت هوکسترا»، سفیر آمریکا در هلند در واکنش به رأی دیوان لاهه، در توییتر مدعی شد: «اکنون تصمیم ۲۹ صفحه‌ای دیوان لاهه را که روز ۳ اکتبر (۱۱ مهر) صادر شده دیدم. این پرونده فاقد وجاهت است و این دیوان صلاحیتی درباره آن ندارد.»

دیوان بین‌المللی دادگستری موسوم به دیوان لاهه صبح امروز (چهارشنبه) برای صدور رای موقت خود درباره شکایت ایران از آمریکا به دلیل اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه کشورمان تشکیل جلسه داد و در این جلسه، آمریکا را به رفع محدودیت‌های بشردوستانه و هوانوردی علیه ایران و پرهیز از انجام اقدامات تشدیدکننده مناقشه ملزم کرد.

انتهای پیام/