رئیس خانه معدن استان یزد؛
یزد بهشت معادن کشور

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ سعید افضلی پور رئیس خانه معدن استان یزد با اشاره به وجود ۵۶۵ واحد معدنی در یزد گفت: از این  تعداد معادن ۳۳ ماده معدنی  استخراج می شود.

افضلی پور با اشاره به نقش مهم معادن در اشتغال و اقتصاد کشور افزود: در این معادن  حدود ۱۲هزار نفر بطور مستقیم و ۳۵ هزار نفر بطور غیر مستقیم فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: یزد از نظر ذخیره معدن سرب و روی در کشور در صدر قرار دارد و تا سال آینده ذخایر موجود این بخش بالفعل خواهد شد.

افضلی پور با اشاره به اینکه یزد بهشت معادن کشور است گفت:پیش بینی می‌شود تا سال ۱۳۹۸ استان یزد به یکی از قطب‌های تولید کننده سرب و روی کشور تبدیل شود.

یزدچهارمین استان توسعه یافته صنعتی است، رتبه دوم تولید محصولات نساجی و نیز رتبه سوم تولید فولاد را در سطح ملی دارد.

انتهای پیام/ی

نقش مهم معادن در اشتغال و اقتصاد کشور