بستری شدن ۵ نفر از مصدومان حادثه اتوبوس در قزوین

رسولی مدیر بیمارستان شهید رجایی قزوین در گفتگو با  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از قزوین؛ با اشاره به انتقال ۳۶ نفر از مصدومان این حادثه به بیمارستان شهید رجایی افزود: پنج نفر از این مصدومان که دو نفر از آن‌ها دو زن باردار هستند بدلیل شکستگی دست و پا در بخش جراحی بستری هستند.

وی اضافه کرد: ۳۱ نفر از این مصدومان سرپایی درمان شدند.

به گفته پیمان نامدار رییس فوریت‌های پزشکی استان قزوین، انحراف اتوبوس از جاده و برخورد با خاکریز در محور قزوین - زنجان ۵۵ مصدوم بر جای گذاشت که مصدومان برای درمان به بیمارستان‌های شهید رجایی قزوین و شفای تاکستان منتقل شدند.

گفته می‌شود سرنشینان این اتوبوس از اتباع پاکستان هستند.

سرهنگ بیگلری رییس پلیس راه استان قزوین گفت : اتوبوس اتباع پاکستانی و افغانستانی از ارومیه راهی ورامین بود که در باند جنوبی آزادراه قزوین- زنجان حوالی شهر تاکستان به علت بی توجهی راننده از مسیر خارج شد
انتهای پیام/.

انحراف اتوبوس محور قزوین _ زنجان