بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا؛
کهتری: از نتایج امروز ریکرو راضی نیستم

کهتری: از نتایج امروز ریکرو راضی نیستمبه گزارش خبرنگار اعزامی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان ، مجید کهتری سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان درباره عملکرد تیم ملی ریکرو در  مسابقات بازی های پاراآسیایی جاکارتا 2018 ابراز نارضایتی کرد و گفت:امروز سه نماینده داشتیم که خوشبختانه زهرا نعمتی توانست با اقتدار به فینال برسد اما 2 نماینده دیگر ایران متاسفانه با شکست مقابل رقبا حذف شدند.

کهتری همچنان ادامه داد:« از نتایج امروز راضی نیستم و روز گذشته که ورودی این مسابقات بود 2 نماینده ایران بسیار بهتر کار کرده بودند اما متاسفانه امروز نتوانستند توانایی خود را به نمایش بگذارند،در حالیکه توقعی بسیار بیشتری داشتم.

مجید کهتری
با بیان اینکه کادر فنی و ورزشکاران تمام تلاش خود را کردند اما به نتیجه نرسید، اظهار کرد:: رحیمی و جلالی پور شانس های مسلم کسب مدال بودند اما به نظرم استرس اجازه نداد آنها کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام بدهند. حالا باید منتظر مسابقات فردا بمانیم و ببینیم که آیا در میکس می توانیم به مدال برسیم یا نه.


بیشتر بخوانید:

جاوید احسانی شکیب: در گرفتن طلای پارا آسیا هت تریک می‌کنم

دومین طلای کاروان ایران به نام عرفان سیفی پور شد

حذف پوریا جلالی پور از مسابقات ریکرو


انتهای پیام/

اظهارات سرمربی تیم ملی ریکرو