شایعه تعطیلی بازار در ۱۶ مهر واقعیت دارد؟ +تصویر

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ "هر از چندگاهی رسانه ها و فضای مجازی دست به تحرکات و تحریک بازار می زنند اما این موضوع صحت ندارد و اعتصاب و بستن اصناف مطرح نیست"؛ این گفته رییس اتاق اصناف کشور است که چند روز پیش موضع اصناف را در بحث اعتصاب سراسری و اعتراض به نوسانات بازار بیان کردند.

با این حال چند روزی است که رسانه‌های معاند از آمدنیوز گرفته تا من‌و‌تو در تلاش هستند امروز 16 مهر را روز اعتصاب سراسری بازاریان معرفی کنند. این رسانه‌ها از صبح امروز تصاویری را برای مخاطبان خود مخابره و ادعا کردند کسبه شهرهای مختلف به این اعتصاب پیوسته‌اند.

امیر فخرآور یکی از سرکردگان جهت دهی به این دروغ رسانه‌ای است. او صبح امروز تصاویری را در حساب کاربری توییتری خود به اشتراک گذاشت و ادعا کرد در مشهد، چابهار و  چند شهر دیگر مغازه‌ها تعطیل است و اعتصابات 16 مهر در این شهرها شروع شده است.

کسبه به دنبال کسب حلال،دشمنان انقلاب در حال جوسازی +تصوبر

غیر از فخر آور آمد نیوز و من و تو از صبح  امروز در تلاش هستند تا با تاکید بر اعتصاب سراسری تعطیلی مغازه‌ها در ساعات نخستین روز را تعطیلی خودخواسته مغازه داران در اعتراض به رکود بازار و نوسانات بازار جلوه دهند.

کسبه به دنبال روزی حلال،دشمنان انقلاب در حال جوسازی +تصوبر

کسبه به دنبال روزی حلال،دشمنان انقلاب در حال جوسازی +تصوبر

حال آنکه تصاویر موجود امروز مشهد نشان می‌دهد هم چون روزهای گذشته کسبه به فعالیت خو مشغول‌اند.رسانه‌هایی مثل آمدنیوز و من و تو  از تعطیلی صبح زود مغازه‌ها استفاده کردند تا به مخاطبان القا کنند اعتصابات سراسری است و هیچ مغازه‌داری امروز سرکار خود حاضر نشده است.

کسبه به دنبال کسب حلال،دشمنان انقلاب در حال جوسازی +تصوبر

انتهای پیام/