اختصاص ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار برای توسعه تالاب آذینی سیریک

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ، عبدالله پرتابیان سرپرست فرمانداری شهرستان سیریک گفت:امسال چهارصد میلیون تومان برای توسعه خدمات گردشگری در تالاب بین المللی آذینی شهرستان سیریک اختصاص یافت.

وی افزود:این اعتبار برای ساخت اقامتگاه، سرویس‌های بهداشتی، آلاچیق، سایه بان و آبخوری هزینه می‌شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان سیریک گفت:در پنج سال گذشته بیش از شش میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و استانی برای توسعه خدمات گردشگری این تالاب واگذار شده است.

تالاب آذینی شهرستان سیریک یکی از تالاب‌های بین المللی هرمزگان، و در کنوانسیون رامسر ثبت شده است.

این تالاب یک پهنه ماندابی گِلی، ماسه‌ای و بین جزر و مدی، با خور‌های بزرگ و کوچک است که از جنگل‌های حرا و چندل در حد فاصل دو رودخانه گز و هیوه پوشیده شده است.

این رویشگاه جنگلی به لحاظ تنوع اکولوژی و موقعیت جغرافیایی خاص، زیستگاه ارزشمند گونه‌های جانوری و گیاهی است.

این منطقه یکی از نواحی مهم تخم ریزی انواع آبزیان و محل زمستان گذرانی پرندگان در معرض خطر انقراض، همچون پلیکان پا خاکستری، حواصیل خاکستری، اگرت بزرگ و ساحلی، گیلانشاه ابرو سفید و گیلانشاه حنایی است.

تالاب بین المللی آذینی در ٣٥ کیلومتری شهر سیریک واقع شده و از شگفت انگیزترین تالاب‌های گرمسیری کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ف

توسعه تالاب آذینی سیریک با اختصاص اعتبار