مسئول میراث فرهنگی سرعین خبر داد؛
3 پروژه با محوریت رونق گردشگری زمستانی در سرعین اجرا می شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، جهانگیر شهبازی، مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرعین صبح سه شنبه با اعلام این خبر تصریح کرد: به منظور رونق گردشگری زمستانی تاسیسات جدیدی تعریف شده و توسط بخش خصوصی اجرا می شود.

وی اضافه کرد: از جمله احداث مجموعه پارک آبی و هتل پنج ستاره و یک مجموعه دیگر احداث پارک آبی است که در روستاهای ویند کلخوران و گازیر عملیاتی خواهد شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرعین تاکید کرد: اشتغال زایی این دو پروژه 400 نفر بوده و به منظور حمایت از بخش خصوصی 30 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت می شود.

به گفته شهبازی پروژه دیگر مجموعه پیست اسکی و مرکز اقامت ویژه کوهنوردان در نزدیکی روستای اوجور است که اختصاص تسهیلات ارزان قیمت به این مجموعه در دست اقدام است.

وی تاکید کرد: دامنه سبلان محور طرح و برنامه های گردشگری زمستانی است و با تعریف پروژه های ذکر شده مسیر جدید صعود برای کوهنوردان از سمت آلوارس نیز بازگشایی خواهد شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرعین متذکر شد: هر ایده جدید به منظور تقویت تاسیسات گردشگری در این شهرستان به ویژه با محوریت کوه سبلان و آب های گرم معدنی استقبال شده و حمایت می شود.

انتهای پیام/ح

دامنه سبلان محور طرح و برنامه های گردشگری زمستانی است