مدیر کل میراث فرهنگی اردبیل؛
جاذبه های طبیعی عنبران از طریق جشنواره ها معرفی شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل صبح چهارشنبه در جلسه همفکری با شهردار عنبران تصریح کرد: عنبران از جاذبه های طبیعی و تاریخی متعددی برخوردار است که شهرداری می تواند با برگزاری جشنواره ها و همایش ها نسبت به معرفی توانمندی ها اقدام کند.

وی با اذعان به توانمندی عنبران در تولید گلیم و صدور نشان ملی جغرافیایی اضافه کرد: در حوزه صنایع دستی نیز می توان جشنواره های ملی و بین المللی برگزار کرد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل متذکر شد: این شهر جاذبه های دائمی طبیعی و تاریخی دارد و ضروری است دستگاه های فرهنگی نسبت به معرفی آن اقدام کنند.

فلاحی تاکید کرد: اداره کل نیز آماده حمایت از برنامه های پیشنهادی شهرداری است تا بتوان نسبت به رونق گردشگری این شهر اقدام کرد.

انتهای پیام/ح