تولید 20 درصد سیب زمینی کشور در استان اردبیل

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین اصغری مدیرکل محصولات علوفه ای و جالیز وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: استان اردبیل قابلیت ها و توانمندی های بسیار بالایی در کشت انواع محصولات زراعی و باغی دارد.

وی افزایش بهره وری به ازای آب مصرفی را یکی از مهم ترین اهدافی دانست که با جدیت در استان اردبیل دنبال می شود.

اصغری اظهارداشت: زمانی تولید سیب زمینی مقرون به صرفه است که با آب کمتر بیشترین میزان محصول در واحد سطح تولید شود.

مدیرکل محصولات علوفه ای و جالیز وزارت جهاد کشاورزی بر گسترش سیستم های نوین آبیاری میکرو تاکید کرد و گفت: دوران آبیاری به روش های سنتی به پایان رسیده است.
اصغری همچنین تنوع بخشی به ارقام کشت شده سیب زمینی را ضروری دانست و افزود: در استان اردبیل با توجه به شرایط متنوع اقلیمی باید ارقام خاص همان مناطق مطابق با شرایط آب و هوایی کشت شود تا بهترین کیفیت را در تازه خوری داشته باشند.

وی تصریح کرد: مدیریت عوامل خسارت زا از جمله بید سیب زمینی نیز باید با جدیت اعمال شود ، مدیریت آبیاری ، تغییر زمان کشت و برداشت و بکارگیری توصیه ها و راهنمایی های مروجان می تواند بیش از پیش باعث شکوفایی این زراعت مهم و حساس در منطقه باشد.

انتهای پیام/ع

تولید سیب زمینی با کیفیت در اردبیل