ترامپ پیروزی بولسونارو را در انتخابات برزیل تبریک گفت

ترامپ پیروزی بولسونارو را در انتخابات برزیل تبریک گفتبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیروزی ژایر بولسونارو را در انتخابات ریاست جمهوری برزیل به وی تبریک گفت.

سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد: «ترامپ یکشنبه شب با ژایر بولسونارو نامزد راست افراطی برزیل که روز گذشته در انتخابات ریاست جمهوری این کشور پیروز شد، تلفنی گفتگو کرد و این پیروزی را به وی و مردم برزیل تبریک گفت.»

او افزود: «ترامپ و بولسونارو متعهد شدند به عنوان سران منطقه‌ای آمریکا برای بهبود زندگی مردم آمریکا، برزیل و آمریکایی‌ها همکاری کنند.»

ژایر بولسونارو ۶۳ ساله و افسر سابق ارتش روز یکشنبه با کسب ۵۵.۱۵ درصد آرا در مقابل فرناندو حداد، نامزد حزب چپ برزیل، که در این انتخابات توانست ۴۴.۸۵ درصد آرا را از آن خود کند، به پیروزی رسید.

او از ماه ژانویه ۲۰۱۹ در برزیل، بزرگترین کشور آمریکای لاتین بر مسند قدرت خواهد نشست.

بولسونارو که به «ترامپ برزیل» معروف شده، پس از شمارش آرا و مشخص شدن پیروزی‌اش اعلام کرد سرنوشت این کشور را تغییر خواهد داد. 

انتهای پیام/