چرا دنیا و آخرت هووی یکدیگر هستند؟

چرا دنیا و آخرت «هووی» یکدیگر هستند؟به گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دنیا و آخرت مانند هوو هستند و با انتخاب یکی از آن‌ها دیگری را از دست خواهیم داد. این دو به گونه‌ای است که تا سراغ این میروید دیگری را از دست می‌دهید و نمی‌توانید هم لذت دنیا را ببرید و هم لذت آخرت.

مثلا نمی‌شود هم خواب خوبی داشته باشید و هم نماز شب بخوانید، نمی‌شود روزه بگیرید و بهترین غذا را هم استفاده کنید. باید چشم پوشی کنید از آن‌ها و یکی را انتخاب کنید. باید بگذرید تا به دیگری برسید یعنی تا از این نگذرید به آن نمی‌رسید. هوو بودن دنیا و آخرت را می‌توان اینگونه توصیف کرد که باید انتخاب کنید و انتخاب هم با توست.

جوان‌هایی که دنبال نسخه می‌گردند بدانند که نسخه برای دین مانند کوه نوردی نیست که با خوردن چیزی بتوانید شاهکار کنید، راهش مبارزه با نفس است و باید با نفست مخالفت کنید. خواندن نماز صبح راحت است به شرط آنکه بتوانید نفست را کنترل کنید و بین دنیا و آخرت یکی را انتخاب کنید.

فایل صوتی حاج مهدی توکل درباره موضوع هووی دنیا و آخرت را در اینجا گوش دهید.

سخنرانی حاج مهدی توکلی

{$sepehr_media_8899034_400_300}

 

انتهای پام/