ترامپ خشم خود از نتایج انتخابات کنگره را بر سر خبرنگار سی.ان.ان خالی کرد!+فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، امروز (چهارشنبه) پس از مشخص شدن نتایج انتخابات کنگره در یک نشست خبری در کاخ سفید شرکت کرد. اما از آنجا که از شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا به شدت عصبانی بود، پرسش‌های خبرنگاران را تاب نیاورد و عصبانیت خود را بر سر آنها خالی کرد.

ترامپ خشم خود از نتایج انتخابات کنگره را بر سر خبرنگار سی.ان.ان خالی کرد!+فیلم

رئیس جمهور آمریکا که در این نشست خبری در یک جا بند نمی‌شد و از فرط عصبانیت مدام قدم می‌زد، پس از چندین بار طفره رفتن از پاسخ دادن به سؤال «جیم آکوستا»، خبرنگار شبکه تلویزیونی سی.ان.ان، درباره سیاست مهاجرتی دولت آمریکا و همچنین ادعای دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 این کشور، در نهایت نتوانست خشم خود را کنترل کند و آشکارا به او توهین کرد.

آکوستا در جریان این نشست خبری از ترامپ پرسید که چرا در خصوص کاروان مهاجرانی که از آمریکای مرکزی عازم مرز آمریکا با مکزیک شده‌اند، از واژه «تهاجم» استفاده می‌کند. اما ترامپ در پاسخ گفت: «شما سی‌ان‌ان را اداره کنید و بگذارید من کشور را اداره کنم. شما اگر سی‌ان‌ان را درست اداره می‌کردید، جایگاهتان بهتر از این بود!»

ترامپ سپس در برابر اصرار خبرنگار سی‌ان‌ان برای گرفتن پاسخ سوال خود گفت: سی.ان.ان باید از اینکه خبرنگار «بی‌ادب و وحشتناکی» مثل تو دارد، خجالت بکشد. تو نباید برای سی.ان.ان کار کنی.» او سپس از این خبرنگار خواست میکروفون خودش را زمین بگذارد و دیگر از او سؤال نپرسد. در این حین، یکی از کارکنان زن کاخ سفید نیز سعی می‌کرد میکروفون را از دست آکوستا بگیرد.

رئیس جمهور آمریکا که به شدت خشمگین بود، در برابر چند خبرنگار دیگر هم لحن بسیار بدی به کار برد و حتی به یکی از آنها با عصبانیت گفت: بنشین! به تو می‌گویم بنشین. تو را صدا نزدم.

{$sepehr_media_8912258_400_300}

انتهای پیام/