نماینده مردم کرمان و راور در مجلس عنوان کرد؛
اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اسناد خزانه به راهداری کرمان

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اسناد خزانه به راهداری کرمانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان وراور در مجلس در دیداربا وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به اینکه جاده کرمان، چترود، راور، دیهوک یک مسیر ترانزیتی بوده و درمسیر زائرین امام رضا از جنوب استان می‌باشد و هرهفته تصادفات متععددی رخ می‌دهد، تکمیل جاده کرمان، چترود، راور، دیهوک مطالبه جدی از وزارت راه و شهرسازی است است.

وی افزود: در استان کرمان واحد‌های زیاد نیمه کار مسکن مهر وجود دارد که در دولت یازدهم و دوازدهم سرگذشت بدی را پشت سر گذاشته اند ،وزرات راه وشهرسازی باید اهتمام ویژه‌ای نسبت به احیا و حمایت تعاونی‌های مسکن مهر داشته باشد.

زاهدی گفت: از وزارت راه و شهرسازی خواستاریم مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان اسناد خزانه به راهداری کرمان اختصاص دهد.

وی بیان داشت: از منتقدین جدی دولت در مباحث اقتصادی هستم، ولی شکست و زمین خوردن دولت را به هیچ وجه خواستار نبوده و موفقیت دولت آرزوی ما و هر ایرانی است.

زاهدی تصریح کرد: مدیر بی تفاوت و اشرافی که مشکلات مردم را نمی‌فهمد به درد کشور نمی‌خورد.
انتهای پیام/ح

واگذاری اسناد خزانه به راهداری کرمان