برای حضور در فینال مسابقات گرندپری ۲۰۱۸؛
ملی‌پوشان تکواندو کشورمان فردا راهی امارات می‌شوند

ملی‌پوشان تکواندو کشورمان فردا راهی امارات می‌شوندبه گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،  و به نقل از فدراسیون تکواندو، فینال مسابقات گرندپری ۲۰۱۸ از روز پنجشنبه – یکم آذرماه با حضور ۱۶ تکواندوکار برتر جهان در هر ۴ وزن المپیکی مردان و زنان در مجموعه ورزشی «زاید» فجیره آغاز می‌شود و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.

مردان ملی‌پوش تکواندو کشورمان ساعت ۸ صبح فردا (دوشنبه – ۲۸ آبان‌ماه) راهی "فجیره" امارات می‌شوند.

نفرات اول تا شانزدهم رنکینگ المپیکی جواز حضور در این رقابت‌ها را دارند؛ برهمین اساس آرمین هادی‌پور و فرزان عاشورزاده در وزن ۵۸- کیلوگرم، ابوالفضل یعقوبی در وزن ۶۸- کیلوگرم و سجاد مردانی در وزن ۸۰+ کیلوگرم نفرات اعزامی ایران به این رویداد هستند.

هدایت این تیم برعهده فریبرز عسکری به عنوان سرمربی و علی محمد بسحاق به عنوان مربی است.

گفتنی است، این رقابت‌ها G۸ می‌باشد و به نفرات اول تا سوم به ترتیب ۸۰، ۴۸ و ۲۸/۸۰ امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیک تعلق میگیرد.


بیشتر بخوانید:

تیم تکواندو شهرداری ورامین قهرمان نیم فصل لیگ برتر شد

اعتراضات شدید سرمربی تیم دانشگاه آزاد به داوری لیگ برتر / انصراف عاشورزاده از دیدار برابر تیم شهرداری

بازگشت مهدی خدابخشی به مسابقات تکواندو


انتهای پیام/

اعزام تیم ملی تکواندو به رقابت های گرندپری