توسط سازمان دارالقرآن الکریم برگزار می‌شود؛
برگزاری محافل قرآنی در ۱۱ استان سنی‌نشین به مناسبت هفته وحدت

برگزاری محافل قرآنی در ۱۱ استان سنی‌نشین بمناسبت هفته وحدتبه گزارش حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،سازمان دارالقرآن الکریم به مناسبت هفته وحدت که از امروز، ۲۹ آبان‌ماه آغاز می‌شود و تا روز یکشنبه، چهارم آذرماه ادامه دارد، محافل قرآنی را با محوریت قرآن؛ کتاب وحدت در یازده استان سنی‌نشین کشور برگزار می‌کند.

این محافل قرآنی با حضور قاریان بین‌المللی، ممتاز استانی و نیز قاریان اهل تسنن در استان‌های کردستان، سیستان و بلوچستان، گلستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، بوشهر، فارس و کرمان برپا خواهد شد.

طی اجرای این محافل قرآنی و معنوی که از سوی سازمان دارالقرآن الکریم و با مشارکت ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌های اعلام شده برگزار می‌شود، برنامه‌های جانبی مختلفی همچون تواشیح، مسابقات قرآنی و سخنرانی اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/