کد خبر: ۶۷۴۴۰۲۶
تاریخ: ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۳
ضوابط و معیارهای جدید بهداشتی گوشت مرغ استحصالی از کشتارگاههای طیور اعلام شد
سازمان دامپزشکی کشور به منظور تکمیل برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، ضوابط و معیارهای جدید بهداشتی را اعلام کرد.
۱-افزایش عمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در کشتارگاه دارای خط ۲ از ۱۲ ماه به ۱۵ ماه.
۲-درج رتبه A روی لیبل و تغییر رنگ نایلون بسته بندی در مرغ های کشتار و بسته بندی شده در کشتارگاه دارای خط ۲
۳-اعمال محدودیت در نگهداری و ذخیره سازی مرغ منجمد کشتارشده در کشتارگاه های دارای خط یک با حداکثرعمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در این نوع کشتارگاه ها به مدت ۶ ماه؛
۴-اقدام دستگاه های اجرایی، سازمان های متولی تنظیم بازار و مراکز بسته بندی مجزا و فروشگاه های عرضه به خرید مرغ تنها از کشتارگاه های دارای خط ۲
برپایه این اطلاعیه، از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور در پیشبرد برنامه های ملی نظیر این طرح، به اخذ نظرات مشورتی و کارشناسی دست اندرکاران اجرایی بخش های غیر دولتی و نهادهای علمی ارج می نهد؛ لذا از تمام تشکل ها، اتحادیه ها، انجمن های صنفی و علمی خواسته است تا هرگونه نقطه نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را جهت اجرای بهتر برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به صورت مکتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان ارسال کنند.
انتهای پیام/
برنامه ملی کاهش سامونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ اعلام شد