هوای ۱۳ آذر کلانشهر اراک ناسالم برای گروه‌های حساس

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛   مرکز پایش کیفیت هوای محیط زیست استان مرکزی اعلام کرد: غلظت ذرات کمتر از دو نیم میکرون در هوای اراک به ۴۰ میکروگرم بر متر مکعب رسید که ۵ واحد بالاتر از حد استاندارد و ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه است.


عمده عوارض آلودگی هوا بر گروه‌های آسیب پذیراست

عمده عوارض آلودگی هوا بر گروه‌های آسیب پذیر مانند بیماران تنفسی و قلبی عروقی، زنان باردار، کودکان، بیماران مزمن و صعب العلاج و سالمندان است که در شرایط ناسالم باید از تردد در اماکن و فضا‌های شلوغ پرهیز کنند و ورزشکاران هم باید از فعالیت‌های ورزشی در روز‌های آلوده بپرهیزند.

خوردن غذا‌های حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین‌ها به ویژه سبزیجات و میوه‌های تازه و رنگی در روز‌های آلوده بسیار مفید است.

حد مجاز ذرات معلق دو و نیم میکرون در هوا ۳۵ میکروگرم

شاخص استاندارد سنجش آلاینده‌های هوا دو و نیم میکرون هوا ۳۵ میکروگرم بر متر مکعب که طبق استاندارد‌های زیست محیطی، عددی بالاتر از این شاخص بیانگر وضعیت ناسالم است.

انتهای پیام/ج