ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،زوراوند معاون اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان خبر داد و گفت : ارمغان این سامانه بارشی به تدریج از ظهر چهارشنبه تا صبح جمعه این هفته بارش باران در تمامی نقاط و برف در ارتفاعات و دامنه‌ها خواهد بود.

وی گفت : بارش طی ساعاتی از بعدازظهر و اواخر وقت روز چهارشنبه و همچنین روز پنجشنبه از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

وی یادآوری کرد: با توجه به پیش یابی نقشه ها، انتظار می‌رود شدت بارش در نواحی غربی نظیر سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین و همچنین شمال غرب مانند پاوه، روانسر، جوانرود، دالاهو و اسلام آبادغرب بیشتر از سایر نقاط باشد.

زوراوند تصریح کرد: البته ساکنین شهرستان‌های صحنه، هرسین و کنگاور نیز شاهد بارش‌های خوبی در روز پنجشنبه خواهند بود.

معاون اداره کل هواشناسی کرمانشاه همچنین احتمال آبگرفتگی معابر در نقاط یاد شده را نیز دور از ذهن ندانست و گفت: در پاره‌ای نقاط بارندگی‌ها در روز پنجشنبه احتمالاً با سیلاب‌های محلی همراه خواهند بود.

وی تصریح کرد: احتمالا میانگین بارش باران در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری به بیش از ۲۵ میلی متر در سطح استان برسد که البته عمده بارش‌ها نیز برای روز پنجشنبه خواهد بود.

زوراوند یادآوری کرد: این سامانه علاوه بر بارش باران برای ارتفاعات و گردنه‌های سردسیر استان خصوصا در سنقر و کلیایی، پاوه و اسلام آبادغرب بارش رگباری برف را نیز به همراه خواهد داشت.

معاون هواشناسی کرمانشاه گفت: با ورود این سامانه بارشی به جو استان انتظار می‌رود دمای روزانه و شبانه هوا در روز‌های پنجشنبه و جمعه بین سه تا چهار درجه کاهش یابد.

وی ادامه داد: به دنبال این شرایط دمای هوا در شهر‌هایی نظیر سنقر و کلیایی، کنگاور و حتی اسلام آبادغرب، حمیل، کوزران و پاوه طی ۲ شب پایانی هفته به زیر صفر درجه برسد.

زوراوند در پایان گفت: دمای روز چهارشنبه کرمانشاه که بین ۱۵ و ۶ درجه بالای صفر در نوسان خواهد بود برای روز پنجشنبه به حداکثر ۱۳ و حداقل ۳ درجه بالای صفر خواهد رسید.

 

 

انتهای پیام/د

از ظهر چهارشنبه تا صبح جمعه این هفته بارش باران در تمامی نقاط انجام می شود