بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین پایانی خود قبل از بازی مقابل سپاهان را امروز در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار کردند.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان آخرین تمرین خود را امروز قبل از پرواز به اصفهان در ورزشگاه شهید کاظمی انجام دادند.
- تمرین امروز شنبه در حالی آغاز شد که در آستانه بازی با سپاهان، اخبار گوناگونی در اطراف باشگاه موج میزند. شروع تمرین از ساعت ۱۱ بود و برانکو ایوانکوویچ قبل از سوت آغاز تمرین، دقایقی را با بازیکنان صحبت کرد.
- مارکو استیلینوویچ آغازگر تمرین بود و ایگور هم با دروازهبانها به کارهای اختصاصی پرداخت.
- هندبال در نیمی از زمین، تصویرسازی حرکت بازیکنان در زمین هنگام حمله و دفاع و بازی فوتبال زیر نظر سرمربی و دستیارانش بخشهایی از برنامه تمرین امروز بود.
- پس از آن، بار دیگر تمرینات بدنی در دستور کار قرار داشت. ارسال روی دروازه، پاسهای عمقی و شوتزنی، بخشهای بعدی برنامه امروز بود.
- بازیکنان پس از تمرین و ناهار در اختیار خود بودند و اعلام شد؛ باید تا ساعت ۱۵ در فرودگاه حضور پیدا کنند.
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۱۶:۱۰ دقیقه امروز شنبه ۱۷ آذر ماه ۱۳۹۷ تهران را به مقصد اصفهان ترک میکند و سرخپوشان فردا در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف تیم سپاهان خواهند رفت.
انتهای پیام/
آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس