استارت‌آپ ویکند کشت و کال در دانشگاه کردستان آغاز شد

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، مدیر مرکز نوآوری دانشگاه کردستان چهارشنبه شب در افتتاحیه استارت‌آپ ویکند کشت و کال که در کتابخانه مرکزی دانشگاه کردستان برگزار شد، گفت: هدف اساسی مرکز نوآوری، اشتغالزایی است چه بسا نهاد‌های دیگری هم در این زمینه کار می‌کنند، اما آنچه کار مرکز نوآوری را از دیگر نهاد‌ها جدا می‌کند اشتغالزایی و ایجاد کسب و کار با روش‌های جدید دنیا و شتاب‌دهی به این امر است.

صادق سلیمانی افزود: در این استارت‌آپ دانشجویان و صاحبان ایده‌ها در طول سه روز سلسله آموزش‌هایی را فرا می‌گیرند و در پایان، با سرمایه‌گذاران آشنا می‌شوند.

مدیر مرکز نوآوری دانشگاه کردستان عنوان کرد: این استارت‌آپ با همکاری دانشگاه کردستان، پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری ژرفا برگزار می‌شود و حامیانی هم از نهاد‌های مختلف دارد.

وی تصریح کرد: وجه تمایز این استارت‌آپ، آسیب‌شناسی استارت‌آپ‌های پیشین است که طی آن مشخص شد، عدم حامی و پشتیبان مهمترین مشکل در برگزاری این رویدادهاست.

سلیمانی با اشاره به اینکه در این استارت‌آپ تشویق‌های مادی کنار گذاشته شده است، اعلام کرد: برندگان به عنوان جایزه تحت حمایت مرکز رشد دانشگاه و پارک علم و فناوری قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه استارت‌آپ‌ها معمولا با محوریت آی‌تی برگزار می‌شود، گفت: خوشبختانه مرکز رشد دانشگاه با درک اهمیت توجه به پتانسیل‌های استان، اولین استارت‌آپ را با محوریت کشاورزی برگزار می‌کند و در ادامه هم باید سراغ رشته‌هایی برویم که در ایجاد اشتغال تاثیر دارند.

سلیمانی با اشاره به اینکه این استارت‌آپ اولین رویداد مشترک دانشگاه کردستان و پارک علم و فناوری استان است، ابراز امیدواری کرد که این رویداد‌ها در آینده هم ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/م

برگزاری استارت‌آپ ویکند کشت و کال در دانشگاه کردستان