وارد شدن ۱۳ هزار خانوار جدید به چرخه حمایتی کمیته امداد استان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای تأسیس این نهاد تاکنون ۷۷۶۰ مسکن برای مددجویان احداث و خریداری‌شده و ۴۰ هزار مورد خدمات عمرانی در زمینه تعمیرات به نیازمندان ارائه‌شده است.

مبشری با اشاره به اینکه در ۳۹ ساله انقلاب ۳۱۵ میلیارد تومان مستمری به مددجویان پرداخت‌شده است، اظهارکرد: تاکنون ۳۰ هزار و ۷۵۸ طرح اشتغال بااعتبار ۱۹۰ میلیارد تومان برای مددجویان و اقشار نیازمند اجراشده و از محل اجرای این طرح‌ها ۱۰ هزار خانوار به خودکفایی رسیده و چرخه حمایت این نهاد خارج‌شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخت وام قرض‌الحسنه کارگشایی از محل اعتبارات کمیته امداد را از دیگر برنامه‌های این نهاد عنوان و اضافه کرد: در ۳۹ سال گذشته به مددجویان و افراد نیازمند ۸۴ هزار و ۱۸۸ مورد تسهیلات قرض‌الحسنه کارگشایی بااعتبار ۶۳ میلیارد و ۶۹۸ میلیون تومان پرداخت‌شده است.

مبشری پرداخت ۴۶ هزار و ۷۴۶ مورد جهیزیه و کمک‌هزینه ازدواج، بیمه اجتماعی ۱۱ هزار و ۲۰۷ نفر، بیمه درمانی ۱۰ هزار و ۸۰۸ نفر، پرداخت کمک‌هزینه به ۱۲ هزار دانش‌آموز و دانشجو و پرداخت خدمات موردی به ۷۲ هزار و ۴۱۸ نفر را از دیگر اقدامات ۳۹ ساله این نهاد برشمرد.

وی اضافه کرد: امید است با همراهی همه مسئولان و راهنمایی و حمایت‌های نماینده، ولی فقیه در استان و به یاری خدا بتوانیم خدمات بهتر و شایسته‌تری به نیازمندان ارائه دهیم.

انتهای پیام/ژ

پرداخت 315 میلیارد به مددجویان از ایتدای انقلاب