در اکثر نقاط استان شاهد بارش باران هستیم

فاطمه زهرا سیدان در گفت‌وگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار کرد: نقشه های هواشناسی بیانگر  استقرار سامانه بارشی از شب گذشته در استان است که فعالیت خود را از مناطق غرب آغاز کرده است و هم اکنون در اکثر نقاط استان شاهد بارش باران هستیم.

وی افزود: عمده فعالیت  سامانه بارشی برای مناطق غربی، جنوبی و ارتفاعات به شکل برف پیش بینی می‌شود و اواخر وقت امروز  این سامانه از مناطق شرقی استان خارج می‌شود.

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان با اشاره به بارش های ۲۴ ساعت گذشته ادامه داد: بیشترین میزان بارش در فریدونشهر با ۱۳.۱ میلی متر گزارش شده است.

سیدان در خصوص وضعیت دمای هوا طی۲۴ آینده گفت: میانگین دمای هوا دو تا چهار درجه کاهش می یابد که بر این اساس دمای هوای اصفهان در گرمترین ساعات به هشت درجه سانتی‌گراد  بالای صفر و در سردترین ساعات به یک درجه زیر صفر می رسد.

وی خاطر نشان کرد: در این بازه زمانی، خوروبیابانک با دمای ۱۵ درجه سانتی گراد گرمترین و بویین میاندیشت با دمای شش درجه سانتی گرد سردترین شهر استان پیش بینی می‌شود.

 

انتهای پیام/م

 

وضعیت جوی هوای استان اصفهان