فرمانده یگان حفاظت راه و شهرسازی فارس؛
رفع تصرف ۵۸۰ هزار مترمربع اراضی دولتی در فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ حسین مهدوی نژاد فرمانده یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان فارس گفت: با تلاش این یگان و همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی،در سه ماه سوم امسال بالغ بر ۵۸۰ هزار مترمربع اراضی دولتی در فارس رفع تصرف شده و به بیت المال بازگردانده شد.

مهدوی نژاد با بیان اینکه پیگیری در مورد این اراضی در قالب ۲۹ فقره پرونده رفع تصرف فوری و صدور ۱۲ فقره اجرای حکم در نقاط مختلف استان فارس انجام شده است، گفت: ارزش تقریبی این املاک بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال ارزیابی شده است.

وی به نقش ارزنده و سازنده مردم در امر پیشگیری و جلوگیری از تصرفات اشاره و اضافه کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت اطلاع از هرگونه تصرف غیرقانونی با شماره تلفن ۰۷۱۳۶۴۹۰۷۱۷ یگان حفاظت راه و شهرسازی فارس تماس بگیرند.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی فارس تصریح کرد: چنانچه افراد قصد خرید املاک در محدوده و حریم شهر‌های سطح استان را دارند، حتما در خصوص املاک مورد نظر از طریق راه و شهرسازی، استعلام لازم را انجام داده و از خرید املاک فاقد اسناد مالکیت رسمی، خودداری کنند.
انتهای پیام/م

خروج زمین های ملی از دست متصرفان