آمریکا عناصر گروهک منافقین را در شمال عراق آموزش می‌دهد

آمریکا عناصر گروهک منافقین را در شمال عراق آموزش می‌دهدبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی المعلومة، یک نماینده وابسته به ائتلاف پارلمانی البناء در عراق فاش کرد آمریکا اعضای گروهک تروریستی منافقین را به عراق بازگردانده و آموزش اعضای آن را مستقیما بر عهده گرفته است.

«محمد البلداوی» نماینده پارلمان عراق از ائتلاف البناء اعلام کرد آمریکا همزمان با آغاز خروج نظامیان خود از سوریه، عناصر سازمان موسوم به مجاهدین خلق ایران (منافقین) را به عراق بازگردانده است.

وی افزود پایگاه‌های نظامیان آمریکایی در شمال عراق میزبان ده ها عضو این سازمان است و نیروهای آمریکایی مستقیما آنها را آموزش می‌دهند.

البلداوی از همه سیاستمداران عراقی خواست به این مسئله توجه ویژه داشته باشند و مانع از بی‌ثبات کردن کشورهای همسایه‌ای که در مبارزه با داعش به عراق کمک کرده‌اند، شوند.

انتهای پیام/