آغاز اجرای طرح شهر یار ما باشید در خرمشهر

علی خانی مدیرعامل شرکت تعاونی سازمان منطقه آزاد اروند در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان ،گفت : طرح پاک‌سازی و نظافت محله به محله با هدف آشتی با محیط ‌زیست و افزایش مشارکت مردم به‌منظور حفظ و توسعه فضای سبز و نظافت محیط پیرامون محل سکونت ساکنین این منطقه اجرا می‌شود.

وی با اشاره به فرارسیدن عید نوروز و رفاه حال شهروندان افزود: طرح پاک‌سازی و نظافت محله به محله در سطح مناطق کمتر برخوردار یا محروم خرمشهر اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت تعاونی سازمان منطقه آزاد اروند ادامه داد: در این طرح شست و شوی معابر، پیاده‌روها، بلوارها، جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی و انباشته در فضای سبز و بهسازی و نظافت پارک‌ها توسط شرکت تعاونی سازمان منطقه آزاد اروند و با همکاری شهرداری منطقه یک خرمشهر انجام می شود.

خانی گفت: شعار این طرح نیز “شهر یار ما باشید” در نظر گرفته‌شده است و زمان و محل آغاز آن نیز روز پنج‌شنبه در روستای سرحانیه خواهد بود.

انتهای پیام/ د

طرح پاک‌سازی و نظافت محله به محله