مدیرعامل هلال احمر گلستان:
اردوی بقاء در شرایط سخت در گلستان برگزار می شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر محمد علی هروی مدیرعامل هلال احمر گلستان،گفت: ساختار تیم‌های بهداشت و درمان اضطراری، ظرفیت‌های مهم و ارزنده‌ای در حوزه پاسخگویی به حوادث و ساماندهی محیط حادثه است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: لزوم آمادگی و بازآموزی اعضای تیم‌های بهداشت و درمان اضطراری، یک مهم اساسی استان و تمام کشور است که به عنوان سکوی چشم انداز، باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: هماهنگی میان جمعیت هلال احمر و معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی در این حوزه بسیار اساسی است.

هروی تصریح کرد: در بحث چگونگی عملکرد تیم‌های بهداشت و درمان اضطراری در حوادث باید به یک زبان مشترک دست یابیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: در این نشست، به دنبال پروتکل مشترک در حوزه پاسخگویی به حوادث، بر اساس بهره مندی مطلوب از تمام ظرفیت‌ها هستیم.

وی در پایان افزود: مدیریت بهداشت محیط در زمان حوادث، موضوعی مهمی است که باید در دستورالعمل اجرایی تیم‌های بهداشت و درمان اضطراری نگاه ویژه به آن صورت گیرد.

در این اردوی یک روزه، ۶۰ نفر از پزشکان و کارشناسان داوطلب حوزه‌های مامایی، روانشناسی، بهداشت محیط و تغذیه حضور داشتند.

 

انتهای پیام/ت

توجه ویژه به مدیریت بهداشت محیط ،در زمان حوادث