سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز:
هیچ دستگاهی نمی‌تواند مانع اجرای طرح مبارزه با پوشاک قاچاق شود

هیچ دستگاهی نمی‌تواند مانع اجرای طرح مبارزه با پوشاک قاچاق شودبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از صدا و سیما، حمیدرضا دهقانی نیا گفت: استانداری مصوبه‌ای درباره طرح جلوگیری از عرضه پوشاک قاچاق داشت که برداشت‌های متفاوتی از آن صورت گرفته بود و این برداشت‌ها از دید بیرونی این طور به نظر می‌رسید که مانع تراشی صورت گرفته است.

وی افزود: از ­نظر ستاد، این برداشت از مصوبه استانداری تنها نیاز به هماهنگی‌های بیشتر داشت که این هماهنگی‌ها امروز با حضور دین پرست معاون وزیر کشور، ­­دیگر مسئولان این حوزه، ­تولیدکنندگان­ و معاون استانداری انجام شد.

دهقانی نیا تاکید کرد: در این جلسه مصوب­ شد که با محوریت وزارت صمت و اتحادیه مربوطه­ ظرف سه روز آینده یعنی تا روز دوشنبه اول بهمن ماه ­همه کالا‌های ۱۱۰ فروشگاه پوشاک احصا شده توسط ستاد، ­جمع آوری­ و تابلوی آن‌ها پایین کشیده شود.

وی گفت: پس از اجرای این مصوبه هم طرح مبارزه با پوشاک برند قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قوی‌تر از گذشته ادامه خواهد داشت و هیچ مانع تراشی از طرف استانداری یا هر دستگاه دیگری قابل قبول نیست.

انتهای پیام/