عامل انتشار تصاویر خصوصی شهروندان در دزفول دستگیر شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ حسین عیدی، سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان دزفول گفت: در پی شکایت یک شهروند در خصوص انتشار تصاویر خصوصی وی در فضای مجازی، شناسایی و دستگیری عامل انتشار بصورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی اظهار کرد: ماموران پلیس فتا با انجام اقدامات فنی و مهندسی اجتماعی صورت گرفته در فضای مجازی موفق به شناسایی مخفیگاه متهم استان‌های شمالی کشور شدند و پس از هماهنگی با مرجع قضائی با انجام شگرد‌های خاص پلیسی، نامبرده به دزفول هدایت شده و سپس در یکی از نقاط این شهرستان دستگیر و گوشی موبایل و تجهیزات الکترونیکی وی نیز کشف گردید.

سرهنگ عیدی بیان داشت: پس از انجام بازجویی‌های فنی و ارائه مستندات متهم به بزه خود اعتراف و انگیزه خود را اختلافات قبلی خانوادگی عنوان کرد.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان دزفول در خاتمه ضمن اشاره به معرفی متهم به مرجع قضائی افزود: شهروندان از ارسال تصاویر خصوصی و خانوادگی خود در فضای مجازی جدا خودداری کنند تا مورد تهاجم افراد سودجو و فرصت طلب قرار نگیرند.

انتهای پیام/گ

سارق اینترنتی حساب‌های بانکی در دام افتاد