نیرو‌های «سوریه دموکراتیک» دو تبعه آمریکایی عضو داعش را بازداشت کردند

نیرو‌های «سوریه دموکراتیک» دو تبعه آمریکایی عضو داعش را بازداشت کردندبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری رویترز، نیرو‌های موسوم به سوریه دموکراتیک از دستگیری دو تبعه آمریکایی عضو گروه تروریستی داعش در استان دیرالزور سوریه خبر دادند.

نیرو‌های موسوم به سوریه دموکراتیک روز شنبه با ارسال بیانیه‌ای برای رسانه‌های خبری اعلام کرد یگان‌های مدافع خلق کرد بازوی نظامی نیرو‌های موسوم به سوریه دموکراتیک در عملیات نظامی برای نابودی تروریست‌های داعش در استان دیرالزور دو تبعه آمریکایی وابسته به این گروه تروریستی را دستگیر کردند.

نیرو‌های موسوم به سوریه دموکراتیک در این بیانیه تاکید کردند یگان‌های مدافع خلق کرد در عملیات علیه تروریست‌های داعش همچنین دو تبعه پاکستانی و ایرلندی این گروه را هم بازداشت کردند.

انتهای پیام/