کاهش بیماری‌های غیر واگیر نیازمند توجه به سلامت غذایی است

کاهش بیماری‌های غیر واگیر نیازمند توجه به سلامت غذایی استبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر غلامرضا حیدری در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر افزود: یکی برنامه‌های معاونت اجتماعی وزارت بهداشت پایش محصولات کشاورزی است که از سموم استفاده می‌شود.

وی گسترش بیماری‌های غیر واگیر را یکی از مشکلات جامعه عنوان کرد و ادامه داد: این بیماری‌ها به عنوان یک نگرانی مهم در کشور مطرح هستند که باید با توسعه اقدامات پیشگیرانه با آن مقابله کرد.

حیدری تصریح کرد: بحث سرطان‌ها را باید جدی بگیریم و با مراقبت مناسب مانع از گسترش این بیماری‌ها شویم.

دکتر سعید کشمیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: طرح ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌ها شامل هشت محصول مهم کشاورزی یعنی گوجه‌فرنگی بوته‌ای و گلخانه‌ای، خیار بوته‌ای و گلخانه‌ای، سیب درختی، پرتقال، سیب‌زمینی و پیاز می‌شود که پایش گوجه‌فرنگی بر عهده استان بوشهر قرار گرفته است.

انتهای پیام/ک

پایش سلامت گوجه‌فرنگی در بوشهر