کارگاه آموزشی معرفی نژاد‌های برتر گوسفند و بز در شهربابک

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، فتوحیان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: با توجه به اینکه عمده تولید گوشت قرمز کشور توسط جمعیت دام سبک صورت می‌گیرد. برنامه‌ریزی برای اصلاح‌نژاد و ساماندهی این گروه از واحد‌های تولیدی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: در طی دهه‌های گذشته به دلیل تغییرکاربری‌ها، توسعه شهرک‌های صنعتی، وقوع خشکسالی‌های تقریبا مستمر، افزایش تراکم و فشار چرا، مراتع روند فرسایشی را طی کرده‌اند و میزان تولید علوفه قابل برداشت از نظر کمی و کیفی نیز روندی نزولی داشته است.

فتوحیان بیان داشت: ناپایداری درسامانه پرورشی مرتعی وکاهش تولید رایج وخذف تدریجی گوسفند از چرخه تولید سبب کاهش ذخایر ژنتیکی و نژاد بومی شده است که راهکار آن استفاده از سامانه غیر مرتعی یا بسته که تغذیه گله‌ها در طول سال کاملا بدون اتکاء به مراتع، می‌باشد.
انتهای پیام/ی

تغذیه دام ها بدون استفاده از مراتع