امام جمعه یزد در شهرستان بافق مطرح کرد:
مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در اداره شهر خلاق باشند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، آیت الله ناصری امام جمعه یزد، صبح امروز در نشست شورای اداری شهرستان بافق بر لزوم حفظ جنبه‌های علمی، معنوی و فرهنگی بافق تاکید کرد و گفت: مسئولان در تربیت جوانان از نظر علمی باید جدی باشند و مدیران ما باید فکر کنند و نوآوری داشته باشند.

آیت الله ناصری افزود:انقلاب اسلامی، انقلابی خدایی است و باید آن را حفظ کرد که بی دینی سر منشا تمام مشکلات است.

نماینده، ولی فقیه در استان با اشاره به مسئله کمبود آب در استان ادامه داد: موضوع کمبود آب در استان نباید دلیل این باشد که ما کشاورزی و دامپروری را رها کنیم بلکه باید با بهره گیری از دانش روز در استفاده بهینه این نعمت تلاش کنیم.

در این نشست همچنین جمعی از مسئولان مشکلات و مسائل حوزه خود را در زمینه‌های مختلف مطرح کردند و خواستار پیگیری و رفع آن شدند.

انتهای پیام/ص

سفر امام جمعه یزد به شهرستان بافق