آماده باش برای خدمات رسانی به گردشگران نوروزی

آماده باش برای خدمات رسانی به گردشگران نوروزیبه گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، میرشمس مومنی‌زاده، فرماندار شهرستان رشت گفت: تمام دستگاه‌های اجرایی و خدماتی عضو ستاد اجرایی سفر از ۲۵ اسفند ماه ۹۷ تا ۲۰ فروردین ۹۸ در حالت آماده باش برای خدمات رسانی به شهروندان، مسافران و گردشگران بوده و بازرسی‌ها بر واحد‌های صنفی، اقامتی، پذیرایی و گردشگری در ایام نوروز تشدید می‌شود.

وی با اشاره به آغاز فعالیت ستاد خدمات سفر در شهرستان رشت و اعلام امادگی برای میزبانی از مسافران نوروزی افزود: استان گیلان به دلیل مواهب طبیعی و جاذبه‌های گردشگری همواره در ایام تعطیلات نوروز میزبان میلیون‌ها مسافر و گردشگر از اقصی نقاط کشور است.

فرماندار رشت با اشاره به حضور ۸ میلیون مسافر در گیلان در ایام نوروز سال قبل اظهار داشت: مجموعه دستگاه‌های اجرایی شهرستان مسئولیت خدمات رسانی شایسته در همه زمینه‌ها به گرشگران را عهده دار خواهند بود.

مومنی‌زاده تاکید کرد: بخشداران و دهیاران با حساسیت در موضوع مدیریت پسماند دقت داشته باشند تا سیما و منظر شهرها، روستا‌ها و حاشیه راه‌ها نظیف و پاکیزه باشد.

وی همچنین لزوم آمادگی بیشتر مراکز درمانی و بهداشتی را خاطر نشان کرد و گفت: شرکت فرآورده‌های نفتی با توجه به ورود حجم مسافران در تعطیلات نوروزی مدیریت و نظارت لازم بر جایگاه‌های سوخت را اعمال کرده و بانک‌ها نیز نسبت به فعال نگه داشتن کلیه خودپرداز‌ها تدبیر کنند.

فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه طرح‌های سالم سازی باید برای استفاده مسافران و گردشگران آماده باشند، تصریح کرد: بخشداران حوزه ساحلی نسبت به پاکسازی سواحل و همچنین اتخاذ تدابیر امنیتی، ترافیکی و رفاهی لازم اقدام کنند.

انتهای پیام/ع

آغاز فعالیت ستاد اجرایی خدمات سفر در رشت