محمدی:
با ۴ کشتی گیر به جام دانکلوف می‌رویم/ آخرین اردوی آسیایی آزادکاران در خرم آباد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با بیان این مطلب افزود: با هماهنگی های صورت گرفته تمرینات تیم ملی روزهای ۵ تا ۱۵ فروردین ماه سال ۹۸ در شهر خرم آباد برگزار می شود.

دارنده ۴ مدال نقره و برنز جهان ادامه داد: هدف از برگزاری اردو خارج از تهران ایجاد یک تنوع اردویی برای ملی پوشان پیش از اعزام به رقابت های آسیایی چین است.

محمدی تصریح کرد: اردوی تیم ملی پس از آن از روز ۲۰ فروردین ماه تا زمان اعزام به رقابت های آسیایی چین (۳ تا ۸ اردیبهشت ماه در شی‏ آن) در محل خانه کشتی عبداله موحد پیگیری می شود.

وی خاطرنشان کرد: تیم منتخب کشتی آزاد صبح روز چهارشنبه با ۴ کشتی گیر راهی جام دانکلوف بلغارستان می شود و پس از این مسابقات اردوی تیم ملی پیش از پایان سال نیز روزهای ۱۳ تا ۲۳ اسفندماه در تهران برگزار می شود.


بیشتر بخوانید:

باروز، تیلور و اسنایدر در ترکیب اولیه آمریکایی ها برای جام جهانی کشتی آزاد

برنامه‌ های تیم ملی کشتی آزاد تا زمان مسابقات آسیایی اعلام شد


انتهای پیام/

صحبت های غلامرضا محمدی درباره آخرین وضعیت تیم ملی کشتی آزاد