رییس راهداری همدان؛
بیش از ۳۳ هزار مترمربع از راه‌های همدان لکه گیری شدند

بیش از 33 هزار مترمربع از راه های همدان لکه گیری شدندرسول ابراهیم خانی، رییس راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان با اشاره به اینکه عملیات لکه گیری آسفالت گرم و سرد در راه‌های ارتباطی این شهرستان انجام شده است، اظهار داشت: حفظ و نگهداری راه‌های ارتباطی شهرستان در جهت بالا بردن ایمنی راه‌ها از اولویت‌های کاری این اداره است.

وی افزود: از ابتدای سال تاکنون ۳ هزارو ۸۳۵ تن آسفالت گرم و سرد به منظور لکه گیری و پر کردن چاله‌های موجود در سطح جاده‌های اصلی و روستایی شهرستان همدان مورد استفاده قرار گرفته است.

ابراهیم خانی ادامه داد: برای خرید این میزان آسفالت ۷۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی و ملی هزینه شده است.

رییس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همدان با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که ما به لحاظ وضعیت آب و هوایی با آن مواجه هستیم خرابی سطح رویه راه‌ها است، یادآور شد: زمستان سرد و تابستان نسبتاً گرم موجب تشدید در سرعت و میزان خرابی رویه آسفالت شده که به منظور رفع این مشکل هر ساله به شکل مستمر اقداماتی از جمله روکش آسفالت، لکه گیری و چاله پرکنی انجام می‌شود تا ضمن بهبود وضعیت راه‌ها و نگهداری مناسب آن‌ها از خرابی بیشتر نیز جلوگیری شود.

این مسئول تأکید کرد: لکه گیر‌های سطح جاده‌ها موجب کاهش تصادفات و افزایش ایمنی جاده‌های می‌شود.

انتهای پیام/ د

راه‌های همدان لکه گیری شدند