مشاور استاندار سمنان در امور ایثارگران خبرداد؛
شناسایی ۱هزار و ۸۰۰متقاضی شغل از خانواده شهدا و ایثارگران در سمنان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمد مظاهری مشاور استاندار سمنان در امور ایثارگران در جلسه بررسی وضعیت استخدامی فرزندان شاهد و ایثارگر استان گفت: یک هزار و ۸۰۲ نفر متقاضی شغل از خانواده شهدا و ایثارگران در استان وجود دارد که اقدامات‌ مناسبی توسط دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکل اشتغال این افراد انجام‌شده و نیاز به تقویت دارد.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی استان سمنان همکاری بسیار مطلوبی در این خصوص تاکنون داشته و در قالب طرح‌ها و برنامه‌های گوناگون اشتغال‌زایی برای بهبود وضعیت اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگر تلاش کردند.

مشاور استاندار سمنان در امر ایثارگران گفت: کارگروه بررسی وضعیت استخدامی فرزندان شهدا و ایثارگر برای بهبود وضعیت اشتغال این افراد تشکیل‌شده و امید می‌رود در آینده تاثیر مطلوبی در افزایش زمینه اشتغال این افراد داشته باشد.

مظاهری بیان کرد: ایثارگران و خانواده معزز شهدا همواره می‌بایست مورد تکریم قرار گیرند.

انتهای پیام / گ

جلسه بررسی وضعیت استخدامی فرزندان شاهد و ایثارگر استان سمنان برگزار شد