با دستور رئیس حوزه قضایی لواسانات؛
ویلای غیرقانونی دختر وزیر سابق تخریب شد+ عکس و فیلم

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با دستور رئیس حوزه قضایی لواسانات و در اجرای رای کمیسیون ماده ۱۰۰ نسبت به تخریب حدود ۱۰۰۰ متر بنای غیر مجاز دختر وزیر سابق در لواسان اقدام شد.


بیشتر بخوانید؛  فیلم تخریب ویلای دختر وزیر سابق


علی حیدریان شهردار لواسان روز گذشته از طی مراحل اداری تخریب ویلای دختر وزیر سابق خبر داد.

وی گفت: این اقدام در راستای حفاظت از منابع طبیعی و باغات صورت می‌گیرد و قطعا تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز دنبال خواهد شد.

ویلای غیرقانونی دختر وزیر سابق تخریب شد+ تصاویر

عزت الله چراغی معاون شهرسازی شهرداری لواسان درباره تخریب این ویلا گفت: ساختمان ۴ طبقه حدودا ۱۵۰ متر پروانه داشته اما تخلف ساختمانی انجام داده‌اند و طبق کمیسیون ماده ۱۰۰ بدوی این تخلفات ارجاع داده شده و حکم تخریب صادر شده است.

وی افزود: مالک می‌توانست نسبت به حکم بدوی اعتراض کند تا به کمیسیون تجدید نظر و دیوان برود، اما به دلیل اینکه در مدت ده روز تعیین شده اقدامی نکرده، حکم بدوی قطعی اعلام شده است.

چراغی با اشاره به قطعی شدن حکم بدوی اظهار کرد: بر اساس این حکم و برابر ماده ۱۰۰، مدت قانونی را به مالک داده‌ایم که خود به تخریب اقدام کند، اما چون در مدت مقرر اقدام نکرده شهرداری حکم قضایی گرفته و با هماهنگی کلانتری، تمامی اقدامات قانونی را برای تخریب انجام داده است.

وی با توجه به زمان بر بودن تخریب  این ویلا گفت: شهرداری باید قسمتی از این ۴ طبقه را تخریب می‌کرد و قسمتی که دارای پروانه است باقی می‌ماند.

ویلای غیرقانونی دختر وزیر سابق تخریب شد+ عکس و فیلم

معاون شهرسازی شهرداری لواسان اظهار کرد: قسمتی از ساختمان که باید تخریب شود، بحث فنی دارد، چرا که مالک باید بعضی از نقاط این ساختمان را ستون بزند تا بتواند ساختمان را حفظ کند.

وی تاکید کرد: امروز شهرداری اقدام به تخریب ویلا کرده است، اما این موضوع زمان براست.

 چراغی با اشاره به مراجعه مالک به شهرداری گفت: مالک تقاضا داشته که خودش رسما این کار را انجام دهد و به دلیل مباحث فنی و رعایت پروانه‌ ساختمان و حساس بودن کار، حق مالک است که منوط به اینکه همه مضامین و تعهدات‌ها و با نظارت شهرداری و حضور قوه قضاییه و کلانتری این تخریب انجام دهد.

ویلای غیرقانونی دختر وزیر سابق تخریب شد+ عکس و فیلم

معاون شهرسازی شهرداری لواسان اضافه کرد: مالک هم حق دارد که خودش این تخریب را به عهده بگیرد، چرا که همه هزینه‌ها بر عهده او است.

چراغی  با بیان اینکه تخلف مازاد ساختمانی باید تخریب شود، خاطرنشان کرد: شهرداری هیچ گاه به انصاب، القاب، پست‌های سیاسی و توان مالی افراد توجه نکرده است واقدام امروز هم نمونه بارزی از این موضوع است ؛چرا که شهرداری میتوانست در حکم بدوی به گونه‌ای به مالک راهکار دهد، ولی به دلیل قطعی شدن حکم بدوی و کوتاهی مالک و ... این امر صورت نگرفت.

ویلای غیرقانونی دختر وزیر سابق تخریب شد+ عکس و فیلم

وی  ادامه داد: شهرداری در خصوص همه کسانی که در لواسان تخلف ساختمانی انجام داده اند مصالحه و به نام‌ها توجه نمی‌کند وهیچ گاه با آن‌ها همراه و همگام نیست.

چراغی تاکید کرد: مطمئن باشید که شهرداری با این موضوع به شدت برخورد می‌کند واگر فردی بخواهد فراتر از قانون اقدامی را  انجام دهند، مثل همین مورد بنابر قانون با او برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

تخریب ویلای دختر وزیر سابق در لواسان