برپایی بیمارستان صحرائی در منطقه محروم جهرم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی پناه فرمانده حوزه بسیج بقیه الله (عج) جهرم گفت: بیمارستان صحرائی در قالب اردوی جهادی ۳۰ فروردین ماه سال ۹۸ با حضور ۲۰ پزشک متخصص، شش پزشک عمومی، دو مشاور تغذیه، یک مشاور خانواده، ۴۰ کادر درمانی و ۴۰ نفر عوامل اجرایی در روستای علویه بخش کردیان جهرم دائر می‌شود.

وی با بیان اینکه ۳ ایستگاه آموزش خود مراقبتی، پایش و مشاوره در کنار این بیمارستان صحرائی مستقر می‌شود، افزود: خدمات چشم، دندان پزشکی، ارتوپد، بیماری‌های عفونی، قلب و عروق، اطفال، زنان، گوش، حلق و بینی، مغز و اعصاب طب اورژانس، کلیه و مجاری ادراری، فوق تخصص غدد و مشاوره تغدیه و خانواده از جمله خدماتی است که به مراجعه کنندگان ارائه می‌شود.

علی پناه ادامه داد: پیش از این اردو، دو بیمارستان صحرایی در بخش‌های خفر و سیمکان جهرم برپا شده بود و در مهرماه سال ۹۸ نیز یک بیمارستان صحرایی دیگر در بخش خفر دائر می‌شود.

جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/م

راه اندازی بیمارستان صحرایی در جهرم