طرح ملی کتابخانه گردی در اردکان اجرا شد

طرح ملی کتابخانه گردی در اردکان اجرا شدحسین پایدار رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان اردکان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،  گفت: همزمان با سالروز تاسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، امروز صبح طرح کتابخانه گردی با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان، در اردکان اجرا شد.

وی افزود: برای اجرای این طرح در هر شهرستان یک کتابخانه به عنوان نمونه انتخاب می‌شود که در شهرستان اردکان کتابخانه فاضل انتخاب شده  است.

پایدارادامه داد: هدف از اجرای این طرح آشنایی مردم با بخش‌های مختلف کتابخانه ها، تشویق افراد برای عضویت در کتابخانه‌ها به صورت اجرای حق عضویت رایگان، آشنایی با نوع فعالیت کتابداران و معرفی کتابخانه‌ها به عموم مردم است.

وی در مورد رسالت کتابخانه‌های عمومی گفت: ارتقاء سطح کتابخوانی، آموزش مادام العمر، آگاهی بخشی، تعالی فرهنگ و مشاوره مناسب برای اعضا از ویژگی‌های با اهمیت فعالیت کتابخوانه‌ها است.

کتابخانه فاضل اردکان شامل ۱۵۰۰ عضو فعال و دارای ۴۲ هزار نسخه کتاب است.

این کتابخانه بزرگ شامل بخش های: سالن مطالعه کودکان، سالن مطالعه خواهران و برادران و همچنین بخش نسخ خطی و ارزشمند است.

انتهای پیام/ی

اجرای طرح ملی کتابخانه گردی در اردکان