در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
«نوشین» به روز‌های پایانی تدوین رسید / اثری مشترک با ژاپن

«نوشین» به روز‌های پایانی تدوین رسید / اثری مشترک با ژاپنجواد نوروزبیگی تهیه کننده سینما درباره آخرین وضعیت ساخت «نوشین» به خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: تدوین این فیلم سینمایی رو به پایان است و پس از آن بخش صداگذاری و ساخت موسیقی انجام می‌شود.

در خلاصه داستان «نوشین» آمده: نوشین مادری است که با دختر خود زندگی آرامی دارد، اما سفر مردی به ایران زندگی آن‌ها را به هم می‌ریزد.

در این فیلم سینمایی بازیگران ایرانی مانند مهناز افشار، لاله مرزبان، نسیم ادبی، علی شادمان و مریم بوبانی بازی می‌کنند همچنین ماساتوشی ناکاسه و ایاکو کوبایاشی بازیگران ژاپنی این اثر هستند.

گفتنی است «نوشین» به کارگردانی تاکه فومی تسوتسویی و تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی است که فیلمبرداری آن در ایران و ژاپن بود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار از فیلم سینمایی «نوشین»