رئیس اتحادیه هتلداران مشهد گفت: در حال حاضر حدود ۸۰ درصد ظرفیت هتلهای مشهد برای ایام نوروز، رزرو شده است.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ،محمد قانعی رئیس اتحادیه هتلداران مشهدگفت:علاوه بر فعالیت بیشتر هتلها در این روزها نسبت به سایر روزهای سال،
وضعیت هتلها در همین ایام در مقایسه با نوروز سالهای گذشته بهبود یافته و این بخش با پیشرفت بسیاری مواجه است.
وی با اشاره به قیمت هتلها افزود: بهدلیل بالارفتن قیمت در تمامی اجناس و خدمات در نوروز، در این بخش نیز شاهد افزایش قیمت بودیم، اما هزینه اتاقها مانند گذشته بوده و در این زمینه تغییری ایجاد نشده است.
رئیس اتحادیه هتلداران مشهدادامه داد: عدم افزایش نرخ اتاقها از نظر اقتصادی مناسب نبوده، اما در بُعد معنوی به طور مطلوب مؤثر واقع شده است.
قانعی تصریح کرد: با توجه به افزایش گزینش شهر مشهد برای زیارت از سوی مسافران، رشد و افزایش بیشتری را در بخش اقامت در هتلها مشاهده میکنیم.
انتهای خبر//ح. ص
ثابت ماندن قیمت هتلهای مشهد نسبت به سال گذشته