تجلیل از مدیران مدارس متوسطه دوره دوم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدی پور، مدیر آموزش و پرورش بهبهان گفت: مدیران خط مقدم و سنگربانان کلیه فعالیت‌های آموزشی، پرورشی و پشتیبانی در مدارس هستند که بار مشکلات و سختی‌ها بر دوش آنان قرار دارد و امروز زمان مناسبی است که صمیمانه از تلاش‌های بیدریغ آنان تشکر کنیم.

وی در ادامه با اشاره به صدرنشینی استانی و کسب موفقیت‌های آموزش متوسطه دوره دوم آموزش و پرورش بهبهان و وجود رابطه تعاملی و دوستانه در این دوره، افزود: همدلی، همگرایی و حس همکاری اثربخش در جهت پیشبرد اهداف اموزشی و پرورشی در رابطه بین مدیران با عوامل اجرایی و آموزشی مدارس خود و با کارکنان اداری ارزشمند بوده و ستودنی است.

عبدی پور عنوان کرد: تلاش کنیم تا با اندیشه، رفتار، گفتار و کردار شایسته رضایت خداوند را در عرصه تعلیم و تربیت به دست آوریم.

مدیر آموزش و پرورش بهبهان گفت: توسعه پایدار هر جامعه‌ای در گرو پیشرفت و تعالی آموزش و پرورش آن جامعه بوده و لازمه هر رشد و ارتقایی داشتن برنامه مدون، تفکر محور و اندیشه گرا است.

وی با بیان اینکه هر برنامه‌ای با داشتن ۲ شاخصه مقبولیت و مشروعیت موفق و کاربردی خواهد بود، بیان داشت: امیدوارم مدیران در سال آینده بر اساس برنامه توسعه و برنامه‌ی عملیاتی در راستای ارتقاء، کیفی آموزش و پیشرفت علمی و پرورشی دانش آموزان نهایت تلاش را بکار ببندند و کسب هر درصد رشد در این مسیر ارزشمند است.

عبدی پور با عنوان این مطلب که ایده ال گرا نباشیم، ادامه داد: در مسیر حرکت به مولفه‌های موثر در مدارس نگاه مثبت داشته باشیم و وضعیت موجود را به ممکن برسانیم.

مدیر آموزش و پرورش بهبهان در پایان تصریح کرد: با توجه به رشد فزاینده آسیب‌های اجتماعی و در معرض خطر بودن دانش آموزان بویژه مدارس عادی موقعیت روانی، اخلاقی و تاب آوری مدارس خود را با دقت بررسی کرده و در راستای آن اقدامات ثمربخش صورت پذیرد.

همچنین سیروس حسین پور مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ اهواز گفت: آزادگان عزیز در دوران اسارت، به عشق میهن و برای سرافرازی این مرز و بوم تلخى اسارت و دوری از خاک و وطن و عزیزان خود را تحمل کردند.

وی افزود: پایداری و استقامت این عزیزان جمهوری اسلامی را روسفید و صبوری خانواده‌ها و مادرانشان که نشانی از صبر زینبی دارد ایران اسلامی را در جهان سربلند کرد.

انتهای پیام/م

بگزاری مراسم تجلیل از مدیران مدارس در بهبهان